Over Gouda-Bouwontwerp

Bastiaan

 


Ing. Bastiaan Gouda
Bouwkundig Ingenieur
nl.linkedin.com/in/bastiaangouda

Als basis geldt dat ik een bouwkundig ontwerper ben. Bouwkunde en architectonisch ontwerp staat bij mij centraal. Als gevolg van mijn nieuwsgierigheid en mijn gevoel voor stijl krijgt elke dienst die ik aanbied alle aandacht en diepgang die nodig is voor een goed resultaat.

vinkje  HBO Architectuur en Ontwerp
vinkje  HBO Bouwkunde
vinkje  MBO Bouwkunde

Afgelopen jaren

Creativiteit en interesse in architectuur zitten mij al van jongs af aan in de genen. Na de middelbare school heb ik daarom gekozen voor Mbo en daarna Hbo Bouwkunde met afstudeerrichting architectuur. Met deze studies heb ik mij inzicht in bouw en architectuur eigen gemaakt. Na mijn studie heb ik een half jaar als projectleider bij een aannemersbedrijf gewerkt. Het ondernemersbloed begon echter te kriebelen en daarom ben ik hierna als zelfstandige restauratieschilder begonnen. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld in het ondernemerschap en kennis opgebouwd in interieur en exterieur, zowel in kleurgebruik als advies. De interesse in architectuur bleef echter en daarom heb ik aanvullend de studie Hbo Interieurarchitectuur en Ontwerp gevolgd. Hiermee heb ik genoeg kennis en vaardigheden opgedaan om mijn eigen bouwontwerpbureau, Gouda-Bouwontwerp, te beginnen. Mijn toegevoegde waarde is de unieke combinatie van kennisvelden van de eerste bouwfase tot en met de laatste bouwfase, van ontwerp tot en met uitvoering. Uw project is bij mij in de juiste handen. Gouda-Bouwontwerp maakt van uw huis uw thuis.

De firma gouda, wie anders?

de firma gouda

Is een familiair samenwerkingsverband van kleine ondernemingen in de bouwsector. Dit is ontstaan uit een ambachtelijk en kwalitatief gedreven familiebedrijf in onderhoud & renovatie dat sinds 1998 aan de weg timmert. Met het oog voor vakmanschap, kleur, vorm, uitstraling, afwerking en klantvriendelijkheid. Dit strekt zich al over meerdere generaties uit. De vestiging aan de kust heeft voor een ruime en niet te onderschatten werkervaring gezorgd.

bastiaan gouda

Vrieswijk 179

1852 VL Heiloo

info@gouda-bouwontwerp.nl

www.gouda-bouwontwerp.nl

marcel gouda

Prins Bernhardstraat 4

1931 CE Egmond aan Zee

info@gouda-tegelwerken.nl

www.gouda-tegelwerken.nl

martin gouda
bastiaan gouda
maarten gouda

Lamoraalweg 60

1934 CB Egmond aan den Hoef

info@gouda-schilderwerken.nl

www.gouda-schilderwerken.nl