Archief

De huidige indeling van de beganegrond was hokkerig en oogde daardoor klein. Een voor de hand liggende optie zou een uitbouw zijn, maar door de gehele indeling van de ruimtes te veranderen kan men veel ruimte creëren zonder uitbreiding van m2. De muur van de...

De pand van deze klant bestond volledig uit ouderwets lakwerk. Hierbij is geadviseerd om al het lakwerk te verwijderen en voor moderne kleurcombinatie, grijsblauw en gebroken wit, te kiezen. Het resultaat is een metamorfose naar een nieuw oogende moderne woning. Met het kleuradvies was de...

Voor een studie was als project het ontwerpen van appartementencomplexen aan het Spaarna in Haarlem. Het ontwerp kenmerkt zich door het 'overhangen' van de complexen over het Spaarna om 'contact' met het water te krijgen. Dit overhangen is gerealiseerd door een vakwerkconstructie. De openingen in...