Renovatie gezinswoning 2015

Project

Renovatie gezinswoning 2015

Datum
Categorie
Bouwontwerp
Over dit project

De huidige indeling van de beganegrond was hokkerig en oogde daardoor klein. Een voor de hand liggende optie zou een uitbouw zijn, maar door de gehele indeling van de ruimtes te veranderen kan men veel ruimte creëren zonder uitbreiding van m2. De muur van de gang is geheel weggehaald, de meterkast en gang zijn verplaats. Zo is er een woon/leef keuken annex woonkamer gecreëerd en ontstaan er groot gevoel van ruimte. De wanden hebben een hele lichte taupe kleur en de overige wanden en kozijnen zijn wit om zo extra gevelruimte te laten ontstaan. Gecombineerd met houten elementen behoudt het zijn warmte. Mijn werkzaamheden hierheen betreft interieuradvies in zowel ruimte indeling als kleur en het schilderen.