Tuinverbouwing Heiloo 2014

Project

Tuinverbouwing Heiloo 2015

Datum
Categorie
Bouwontwerp
Over dit project

Deze op de westkant liggende tuin in Heiloo moest flink gerenoveerd worden zodat de klant hier in de toekomst heerlijk kan recreëren. De wens was een onderhoudsvriendelijk, maar toch groen tuinontwerp te creëren. Er is gekozen voor Hollandse betontegels in combinatie met een Bangkirai terras met pergola en beplant met blauwe regen. De zuidschutting is afgetimmerd met steigerhouten delen en beplant met druivenstruiken. En bij de noordschutting is gekozen voor een plantenbak, zodat het zicht van het terras op een groenstrook is. Het terras is in de tuin gesitueerd in het gedeelten van de tuin waar de meeste zon komt. De blauwe regen over de pergola zorgt uiteindelijk voor een natuurlijk zonnescherm.